Wednesday, December 15, 2010

UiTM Perak di Hatiku

Lokasi    : Blok Teratai
Aras       : 3 ( tingkat 2 )
No Bilik  : T2214
Masa      : Masa untuk tidur

tiba2 teringat time kt kolej. tak ada apa yg istimewa pon selain tapau nasi ayam
makan kt bilik. tp tadi belek2 phone terperasan 1 video yg dirakam secara sengaja.
bukan video apa pun. video orang main gitar, nyanyi. 

time ni tak silap2 aku last2 sem, sem lepas. stay konon nak buat kerja. ni ikutkan
time 'rehat'. dah penat2 'rehat', tidur. haha.. kerja? sambung esok. aishh..

last2 kuar result, ambik kau. nasib semua lulus dengan agak cemerlang. tapi berazam
sem depan Dean List. :) ..tak mustahil...

tengah2 lepak bual2, aliff (nama sebenar) main lagu Pergi. aku tak berapa ingat,
sorang lg nyanyi. lagi 2 orang dekat situ ialah Amir dan Nazirul (juga nama sebenar) .
aku, rakam dengan menggunakan Sony Ericsson C902.



video

perhhh..ingat suara kau sedap eh? haha.
jadi la daripada tak ada.

sem yg ni nak ikutkan tak dapat kolej. tapi lepas buat rayuan siap melutut, dapat juga.
sem depan? haha. harapan la . dak sem 1 bederet-deret lagi nak masuk. 
sebagai 'abang', kitorang beralah je la.

tak apalah. yg pasti aku akan lebih semangat utk memulakan sem depan yg akan
bermula Januari 2011.
aku ingat lagi seorang lecturer aku yg bernama Cik Linda pesan hari tu :

" siapa lewat 1st class saya sem depan, satu sem tu saya pangkah dia.. "

ganas2 juga lecturer aku ni. tapi betul lah. kita yg menuntut ilmu daripada mereka kn.
itu la salah satu adab belajar yg harus kita praktikkan. dengan sesiapa pon even
pembelajaran yg tidak formal.

sampai kat sini sessi pembelajaran aku pada tahun 2010. jumpa tahun depan. :)

*gambar bersama peminat2 tersayang..keh3..
gambar ni masa Program Art Talk bersama Sifu M Nasir. Sifu dan Tongga kitorang 
belum terfikir nak jemput. hehe..

3 comments:

  1. winkwink.Cian kawan arez yg nyanyi tu.Hahaha
    samelah kita kene duk lua...tsk tsk

    ReplyDelete
  2. laa...nape lak cian? he..
    tu la..dok mane t?
    tumpang posguard je laa... hehe..

    ReplyDelete
  3. hehe.. ptt la teratai selalu bising jerkk..
    ade konsert..hehe

    ReplyDelete